Dansk design af boligen – design og interiør

Nordbark er specialist i design og interiør og producerer alt hvad der skal til for at du kan få et hyggeligt hjem. Fokus er på at trække den nordiske natur ind i danske hjem.

Design

Intet hjem er komplet uden lækkert boligtilbehør som får hjemmet til at skille sig ud. Interiør og design må ikke overses når stuen skal pyntes og gøres hyggelig. Uanset hvilken stilart du har i dit hjem, finder du i Nordbark inspiration og boligtilbør der kan give dit hjem et nordisk udtryk. Nordbark er specialist indefor lysestager. Med den bløde glød af stearinlys sætter vi prikken over i’et. Vi giver dig mulighed for at tilføje dit egen personlige touch til dit hjem med forskellige former og designs. Du finder lysestager i alle udformninger fra slankt og moderne udtryk til mere traditionelle og fyldige. Sortimentet af lysestager hos Nordbark henvender sig til en bred vifte af temaer og stilarter, men er kendetegnet ved godt håndværk og nordiske materialer.

Lysestager

Få dit hjem til at dufte med stearinlys og lysestager. Lysestager designet til at fremhæve hyggen ved stearinlys imponererer dine gæster. En enkelt lysestage med lys gør sig godt på en kaminhylde eller en vindueskarm. Omvendt får flere stager centreret på spisebordet, dit rum til at virke større og indbyder til hygge. Selv når der ikke er ild i lysene, spreder lysestager hygge i ethvert hjem. Levende lys giver god og hyggelig belysning i rummet, og skaber indbydende omgivelser for de der befinder sig i huset. Med lysestager fra Nordbark kan du bringe en beroligende atmosfære fra den danske natur ind i dit hjem. Belysningen fra vores lysestager vil skabe en glød og en følelse af varme i rummet. Samtidig bidrager lysestager til en afslappet belysning som kan nydes af alle. Egetræet sætter scenen for Nordbarks serie af lysestager i fantastisk design som går hånd i hånd med de fleste former for interiør. Brug lysestager alene eller i par som at skabe en fabelagtig stemning.

 

nordbark